Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Sárvár közelében,

  • Ügylet típusa: eladó
  • Ingatlan kódja: SZF 941052022
  • Ingatlan típus: szántó
  • Ország: Magyarország
  • Város: Sárvár közelében
  • Telek méret: 10 ha
  • Akciós ár: 1,00- Ft
Érdeklődés

Összefoglaló ajánlat:

Megvételre ajánlom Önnek/ Önöknek, a Cégük fejlesztéséhez az 1/1-es tulajdonú, 10,5 hektáros, többhasznosítású területemet. A 84-es nemzetközi balatoni főút mellett található 10,5 hektárból 8 hektár sík, kiválóan benapozott, szántóföldi művelési ágú földterület,a szemben lévő 2,5 hektáros ugyancsak kiváló benapozottságú, domb terület.

A megvételre ajánlott területem Vas Megyében, a gyógyfürdőjéről híres Sárvártól pár kilométerre,Sárvár után, Ausztriát, Sopront és a Balatont összekötő nemzetközi 84-es főút mellett, Gérce település bejáratánál helyezkedik el.

A 10,5 hektáros területem a jó megközelítés miatt a főútvonal mellett szervizúttal is ellátott.A Sárvár és környékének látványosan gyönyörű turista területét a kerékpárral meglátogatni kívánó turisták számára és a Sárvár és környékén helyben lakóknak a 8 hektáros területem mellett új, kiépített kerékpárút is rendelkezésre áll.

Az ingatlanom elhelyezkedése folytán kiváló lehetőség itt, a 10,5 hektáros területemen a lehető legjobb benapozottsága miatt egy napelem park létesítése, mivel egész nap minden oldalról éri a természetes nap sugárzása, de bármilyen más, épített ingatlan beruházása is célszerű megoldás a hasznosításra.

Ezen területem környékén még semmilyen hasonló beruházás nem történt, ezért innen a lehetőleg optimálisabb a környék természetes napenergia kihasználása, a természetes energiával történő ellátása, amely a Magyar Kormány által is kiemelten támogatott. A beruházást nem akadályozza nagyfeszültségű légkábel több kilométeres körzetben. E nagy lehetőségeket rejtő ingatlanomat tisztelettel ajánlom Önnek, Önöknek cége bővítéséhez megvásárlásra, beépítésre, bármilyen beruházási tervmegvalósításához zöldmezős beruházással, amely beruházáshoz nagyon kedvező állami támogatások és Európai Uniós pályázatok vehetők igénybe.

A földingatlanom hivatalos tulajdoni lapját és térkép másolatát komoly vételi szándék esetén a Vas Megyei Kormányhivatal Szombathely Járási Földhivatalától újonnan kikérve fogom az Ön, Önök rendelkezésére bocsátani.

Minden további felvetődő részletet az ingatlan bemutatásával egybekötve, személyesen tudunk megbeszélni. Kérem, fogadja megértéssel, hogy a nyilvánosság mellőzésével, sem e-mailben, sem telefonon, sem sms-ben bizalmas, a majdani szerződésben szereplőadatokat, így a vételárra vonatkozó információt is csak személyesen, akár a helyszínen történő találkozással egyidőben tudjuk megbeszélni, mivel az, az adásvételi szerződés egyik legfontosabb részét képezi és csak a megegyezésünket követően kerül a nyilvánosság elé.

Remélem, hogy e nagyon előnyös területem kiajánlása találkozik az Ön, Önök cégének kellő affinitásával Magyarországon, Vas Megyében történő beruházásuk, ingatlanfejlesztésük megvalósításával. Szíves érdeklődését, a +36 30 613 6887 telefonszámomon történő megkeresését a személyes megbeszélésünk helyének és időpontjának egyeztetése céljából tisztelettel várom.


Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!